WHAT’S YOUR STORY
Een huisstijl ontwikkeling voor ‘Whats Your Story’ van Lotte Gerland de Vries. Lotte richt zich op ondernemers die met hun authentieke levensverhaal naar buiten willen treden en daarmee anderen willen inspireren. Ze refereert regelmatig naar haar rugzak vol met bagage en verhalen, zoals iedereen die heeft. Dit hebben wij terug laten komen in het logo … <p class="link-more"><a href="http://donnavanwest.nl/whats-your-story/" class="more-link">Continue reading<span class="screen-reader-text"> "WHAT’S YOUR STORY"</span></a></p>
TALKING PRINTS
Als vaste grafisch ontwerper van Talking Prints hebben we de mogelijkheid gekregen om een volledig scala aan uitingen te ontwikkelen. Van flyers tot posters en niet te vergeten video’s (welke te vinden zijn op de VIDEO pagina). Talking Prints heeft een programma ontwikkelt waarbij zij de mensen in het binnenland van Suriname werk en inkomen … <p class="link-more"><a href="http://donnavanwest.nl/branding-talking-prints/" class="more-link">Continue reading<span class="screen-reader-text"> "TALKING PRINTS"</span></a></p>
THE SWEETEST THING
Identiteit ontwikkeling voor The Sweetest Thing in Suriname. Het lekkerste en gezelligste koffietentje in Paramaribo met huisgemaakte cakes en taartjes. Logo ontwikkeld door externe ontwerper.
ZUS&ZO | OWRU YARI
Zus&Zo is dé plek om oud en nieuw te vieren in Paramaribo! Super leuk om een poster ontwerp te mogen maken voor dit festijn in 2017.
LUCKY STORE
Als vaste ontwerper (2016-2017) voor het grootste warenhuis van Suriname zijn er heel wat opdrachten voorbij gekomen. Van banners, tot krantenadvertenties. Hieronder is een selectie te vinden.
DUET | WITH TOMAS KOMEN
In samenwerking met Tomas Komen.