TESTIMONIALS

TALKING PRINTS

PÉKULA STARKE
managing director

Donna hebben wij Suriname leren kennen en in de afgelopen jaren heeft zij een grote bijdrage geleverd aan o.a onze huisstijl, aftermovies, tutorials, social media content, photoshoots en animatiefilmpjes. Met haar scherpe edits en de Donna twist zorgt ze altijd voor happy en joyful video’s en content die een goede indruk achter laat bij onze volgers. Met haar vrolijke en energieke personaliteit, haar geduld, flexibiliteit en creativiteit zorgt Donna voor een goede werksfeer.
Wij zijn zelf in Suriname gevestigd, maar ondanks Donna weer terug is naar Nederland ervaren we nog steeds een prettige samenwerking op afstand.

Wat ook niet onbesproken gelaten mag worden is dat zij is erg gedreven is in het maken van documentaires. Tijdens haar verblijf in Suriname heeft ze ons gevolgd in de opstartfase van onze onderneming. Hier is een mini-documentaire uit voortgekomen. Stiekem hopen we dat ze weer een keer terug komt om het vervolg te maken. 


WHAT’S YOUR STORY

LOTTE DE VRIES
managing director

Met Donna samenwerken is altijd een feestje. Haar fijne energie en enthousiasme werkt aanstekelijk om samen een mooi resultaat neer te zetten. Donna luistert goed naar je verhaal en wensen en kan dat prachtig vertalen. Wanneer haar beelden samenkomen met geluid, heb ik al meerdere malen een brok in mijn keel gekregen. Ze weet te raken, inspireren en altijd een glimlach op je gezicht te toveren.


APURA NETWORKS

MIGUEL RODRIGUES
managing director

Hele fijne ervaring om met Donna te werken vooral vanwege haar enthousiame, media ervaring en creativiteit. She keeps it real met haar eigen stijl. I love it!